Amira Medunjanin u rasprodatom Sava centru

Amira Medunjanin u rasprodatom Sava centru

Autor: | 13/03/2015

0


Pevačica Amira Medunjanin održaće koncert u subotu uveče, 14. marta u 20:30 u beogradskom Sava centru, za koji su sve ulaznice rasprodate. Odmah nakon koncerta, u foajeu kod pulta na ulazu u dvoranu, Amira će se družiti sa fanovima i potpisivati CD "Silk And Stone" (2013), koji promoviše u Sava centru.
- Moram da napomenem da je za mene nastup u Beogradu uvek više od koncerta. I mislim da sam prošli put u Sava centru ostala dužna publici za neke pesme koje smo izostavili, jer se nije uklapalo u tom trenutku. Tako da ćemo se družiti malo duže od predviđenog. Imamo puno toga da ispričamo - najavljuje Amira.
Svetski priznata pevačica na uspešnom prvom samostalnom koncertu zimus u Sava centru oduševila je publiku nadahnutim izvedbama tradicionala poput "Ah šta ćemo ljubav kriti", "Kradem ti se u večeri", "Kaleš bre Anđo", "Mito bekrijo", "Zajdi, zajdi", "Što te nema"...
- Dosta toga se dešavalo u poslednjih godinu dana. I red bi bio da napravimo neku rekapitulaciju i otvorimo godinu sa novom pričom. Voljela bih da 14. marta nastavimo gde smo stali prošli put. Meni ona dva i po sata u februaru nisu ni blizu bila dovoljna. Sada se već dobro znamo i šteta bi bilo da ne iskoristimo priliku za dobro druženje - poručuje Amira.

Autor: Life Content
Foto: Anur Hadžiomerspahić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin