Ivana Peters doživela srčani udar

Ivana Peters doživela srčani udar

Autor: | 25/03/2015

0

Bivša članica grupe "Tap 011" i frontmen rok sastava "Negativ" pre desetak dana doživela je infarkt, saznaje "Blic". Naime, Ivana Peters (40) je prošle sedmice gostovala u emisiji "Ko je kod Koje" na RTS-u kada se nakon završenog snimanja požalila da joj je loše.
- Nakon što je snimila skeč, Ivana je otišla u šminkernicu i prijateljima rekla da joj nije dobro. Pošto su znali da ona inače nije dobrog zdravlja pozvali su njenog bivšeg supruga Aleksandra koji je odmah došao jer je osećao i znao da je nešto ozbiljno u pitanju - kaže izvor blizak pevačici.
Na lice mesta došla je i ekipa Hitne pomoći koja je odmah zbrinula Ivanu.
- Pregledali su je i munjevitom brzinom odvezli u Klinički centar Srbije gde je hitno operisana na Institutu za kardiovaskularne bolesti. Ugrađen joj je stent i sada se oseća dobro - potvrdio je jedan od članova Ivanine porodice.
Pevačica se nekoliko dana zadržala u bolnici, a s obzirom da se brzo oporavljala, puštena je na kućno lečenje. Kako su rekli njeni prijatelji, pevačica je bila u kritičnom stanju, ali zahvaljujući tome što su svi brzo reagovali je dobro prošla.
- Sada je kod kuće sa kćerkom Sarom (9) i oporavlja se. Slede joj kontrole i terapija, ali je važno da je sve dobro prošlo - kaže izvor "Blica".

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivana peters

Pročitajte još