Šarliz Teron: Na snimanju novog filma ponovo sam proživela svoju porodičnu tragediju

Šarliz Teron: Na snimanju novog filma ponovo sam proživela svoju porodičnu tragediju

Autor: | 10/04/2015

0


Glumica Šarliz Teron u novom filmu "Dark Places" tumači ženu koja je kao mala bila svedok brutalnog porodičnog ubistva. Oskarovka je tumačeći lik Libi Dej ponovo proživela svoju traumu iz detinjstva. Naime, kada je imala 15 godina njen otac Čarls je pod dejstvom alkohola pretio da će ubiti nju i njenu majku Gerdu. Međutim, Gerda se branila i u samoodbrani ubila svog supruga.
Dok promoviše novi film Šarliz se setila porodične tragedije koju je i sama doživela.
- Jesam doživela to traumatično iskustvo u svom životu. Na neki način to me je odredilo - rekla je tridesetdevetogodišnja glumica.
- Moj lik je takvo iskustvo doživeo sa osam godina i zaista je strašno šta takva trauma može da uradi detetu, pogotovu kada se očekuje da ono priča o tome - kaže Šarliz.
- To je sigurno nešto što sam i ja iskusila u svom životu i nešto s čim mogu da se poistovetim. Ovi događaji su jako slični. U filmu se desilo ubistvo u porodici dok se kod nas to dogodilo zbog samoodbrane - rekla je ona i dodala kako nije mogla da veruje kako takva situacija može da se dogodi baš njoj.
- Uvek mislite da se takve stvari dešavaju samo drugim ljudima. To jeste deo mene, ali to ne rukovodi mojim životom - zaključila je.

Autor: Life Content
Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Šarliz Teron