Revijom Bate Spasojevića otvoren 26. Fashion Selection

Revijom Bate Spasojevića otvoren 26. Fashion Selection

Autor: | 16/04/2015

0

Spektakularnom revijom Bate Spasojevića powered by Microsoft u hotelu „Jugoslavija“ otvoren je 26. Fashion Selection. Reviju Bate Spasojevića otvorila su dva modela, urađena u saradnji sa kompanijom „Microsoft“, kojima je publici predstavljen koncept Internet of Things, „pametna garderoba“, čijim nošenjem vlasnici na novi način mogu da komuniciraju sa okolinom. Modeli iz koncepta Internet of Things, predstavljeni na reviji Bate Spasojevića, koji su izazvali veliko interesovanje publike, reflektuju trenutno raspoloženje osobe koja ih nosi izraženo kroz status na društvenim mrežama, i predstavljaju primenu savremene tehnologije u modi u budućnosti.

Bata Spasojević predstavio je kolekciju za tekuću sezonu proleće/leto 2015, prepunu floralnih motiva i geomterijskih printova. U kolekciji „Secret Garden“ ostao je dosledan i crnoj i beloj boji, i zadržao prepoznatljiv futuristički kroj, inspirisan rok i pank muzikom, kome je dodao romantičnu notu.


Reviju su iz prvog reda pratili glumac Aleksandar Radojičić, glumice Tamara Dragičević, Rada Đuričin, Danijela Vranješ, Danijela Dimitrovska, Marko Bulat, Dado Polumenta, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom i mnogi drugi.

Autor: Life Content
Foto: Miloš Perić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin