Jovana Joksimović proslavila rođendan u Dubaiju

Jovana Joksimović proslavila rođendan u Dubaiju

Autor: | 26/04/2015

0


Voditeljka Jovana Joksimović sinoć je proslavila svoj 34. rođendan u Dubaiju sa suprugom Željkom Joksimovićem. Bračni par je iskoristio pevačev koncert u Emiratima da u pustinji napravi nezaboravno veselje. Oni su već nekoliko dana u vrelom Dubaiju, a Željko je Jovani posvetio pesmu i priredio romantičnu večeru. Tačno u ponoć, između subote i nedelje, Željko je prekinuo koncert da bi svojoj supruzi, koja ga je bodrila iz prvog reda, otpevao makedonsku pesmu „Jovano, Jovanke”. Publika se oduševila i iznenađenje ispratila ovacijama. Posle koncerta Željko je Jovanu, kao rođendanski poklon, odveo na romantičnu večeru u jedan od ekskluzivnih restorana nedaleko od najviše zgrade na svetu Burdž Kalife.

- Hvala vam puno, dragi moji, na predivnom koncertu i divnoj atmosferi! I dalje pod utiscima! Najbolji ste! - napisao je Željko na svojoj Fejsbuk stranici svim vernim fanovima.

Ovo je bio prvi Joksimovićev nastup u Dubaiju. Dvočasovnim koncertom oduševio je svoje fanove i prijatelje koji su se okupili sa svih strana sveta. Nastup je počeo pesmom „Libero”, koja je rasplamsala već atmosferu među publikom, a onda su se nizale „Ljubavi”, „Lejla”, a za kraj je Željko otpevao „Ludak kao ja”. Pevač nije mogao da sakrije oduševljenje posle nastupa na Bliskom istoku:
- Bio je ovo predivan i poseban koncert. Jako mi je drago što sam imao priliku da nastupam pred ovoliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana sveta.


Dok se Jovana i Željko odmaraju u Dubaiju, njihovog jednogodišnjeg sina Kostu čuvaju bake.
- Kosta je poveren našim majkama i u sigurnim je rukama - kazao je s osmehom pevač.

Par je na svojim Fejsbuk stranicama podelio sa obožavateljima fotografije koje savršeno doćaravaju atmosferu iz Dubaija i sa proslave rođendana, a Željko je jednom posebnom fotografijom Jovane, koju je sam napravio, izrazio svoju ljubav prema supruzi i čestitao joj rođendan:

- Njeni rođendani su posebni dani u mom životu. Slavim što imam takvu ljubav!

Autor: Blic; Life Content
Foto: Jovana Jokimović / Facebook; Željko Jokismović / Facebook

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin