Andrija Vasić dobio ulogu u novom spotu svog tate Željka

Andrija Vasić dobio ulogu u novom spotu svog tate Željka

Autor: | 29/04/2015

0

Pop pevač Željko Vasić snimio je spot za pesmu “Lako je umreti” koja će se naći na njegovom novom albumu “Nema dalje”. Video klip režirao je Goran Đukanović, a pesmu potpisuje autor Novica Bojić sa kojim je Željko sarađivao na albumu “Samo moja”.
- Ova pesma bila je nuđena pre nekoliko godina mnogim pevačima, ali oni nisu imali sluha da prepoznaju njenu vrednost, što me danas neizmerno raduje pošto je ona jedna od odabranih u koju jako verujem i siguran sam da će naći put do slušalaca - kaže Željko.

Snimanje spota “Lako je umreti” počelo je tokom ranog jutra i trajalo do duboko u noć. Vredna ekipa tokom snimanja promenila je nekoliko lokacija, a jedna od njih je bila u ledenoj hali "Pionir".
- Neko tu odlazi na klizanje, neko halu rentira za koncert, a eto ja sam unajmio celu halu i to za snimanje samo jednog dela spota - kaže Željko kroz smeh.
- Smrzli smo se u ledenoj dvorani, a devojka je posle svake scene oblačila jaknu i toplu odeću. Bila je oskudno odevena, a pored toga imala je i krila specijalno napravljena za ovaj spot.

U ovom spotu je jedan od glumaca i Željkov devetogodišnji sin Andrija kojem je dodeljena uloga dobošara. Za tu priliku dobio je i adekvatan kostim sa kićankama i bio veoma strpljiv, mali glumac.

- Andrija pored gitare uči da svira i bubnjeve, a na snimanju spota bio je na visini zadatka, pravi profesionalac. Jedino mi je zamerio što smo kasno završili njegov deo snimanja, pa mu je ostalo malo vremena da napiše domaći zadatak. To ga je prilično dotaklo jer je vrlo odgovoran i odličan učenik. Ali, uprkos zaista napornom danu nije otišao da spava već je prvo završio sve svoje školske zadatke - priča ponosni tata Željko.

Za potrebe snimanja spota “Lako je umreti” angažovani su profesionalni kostimografi koji su specijano za tu priliku napravili originalne kostime.
- Jedan od aktera spota je i prelepa devojka Jelena koja sve vreme traži izlaz iz sopstvenog životnog haosa kroz koji prolazi. Sve to prate umetnička forma njenih pokreta, kao i vizuleni efekti. U svemu tome pored nje se nalazi i “anđeo” kojeg glumi Vuk, dečko koji je uvek tu da je uteši, pokaže da uvek postoji izlaz i da je sve lakše kad imaš nekog pored sebe što je i poenta pesme. Lako je bežati od problema i života, a najteže je suočiti se sa istinom i biti hrabar - napominje Željko Vasić i dodaje da će spot za pesmu “Lako je umreti” premijerno biti prikazan 5. maja predstavnicima medija.

Autor: Life Content
Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Željko Vasić

Najnovije vesti