Sin Alena Delona Entoni na sudu zbog nasilja

Sin Alena Delona Entoni na sudu zbog nasilja

Autor: | 04/05/2015

0

Sin čuvenog francuskog glumca Alena Delona, Entoni, moraće da se pojavi na sudu pošto je protiv njega podneta tužba za nasilno ponašanje tokom vikenda u jednom pariskom hotelu, javili su francuski mediji.
Delon, takođe glumac i poznat po problematičnom ponašanju u mladosti, napao je u subotu uveče generalnog direktora jednog konfekcijskog preduzeća, Tahira Bhatija, tako što ga je ošamario nekoliko puta i polio ga bocom vina. Konobari hotela su intervenisali i prekinuli tuču nakon čega je Delon napustio hotel. Prema navodima medija, tuča se odnosi na 35.000 evra koje je Bhati pozajmio Delonu i te večeri tražio da mu se vrati novac. Mediji dodaju da je Bhati podneo tužbu i da će Delon uskoro morati na sud.
Entoni Delon (51) sin je čuvenog glumačkog para Alena i Natali Delon i takođe je glumac. Više je poznat po televizijskim filmovima nego po onima na velikom platnu. Mnogi filmski kritičari smatraju da Delonova karijera ne može da se uporedi sa sjajnom karijerom njegovog oca i da je postao glumac zahvaljujući svetskoj popularnosti Alena Delona.

Izvor: Agencije
Foto: Guliver /Getty Images

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: alen delon