UNICEF i Color Press Grupa  potpisali sporazum o saradnji

UNICEF i Color Press Grupa potpisali sporazum o saradnji

Autor: | 09/05/2015

0

Danas je u Domu omladine u Beogradu potpisan sporazum o saradnji između Color Press Grupe i UNICEF-a u Srbiji. Do saradnje je došlo na obostrano zadovoljstvo kako su naglasili potpisnici sporazuma, gospodin Robert Čoban ispred Color Press Grupe i gospodin Mišel Sen Lot , direktor UNICEF-a u Srbiji.


Color Press Grup i UNICEF će kroz zajedničke inicijative i aktivnosti promovisati prava deteta, društveno odgovorno poslovanje sa fokusom na decu, kulturu davanja i dobročinstva.  Direktor UNICEF-a u Srbiji gospodin Sen Lot poželeo je Color Press Grupi dobrodošlicu u veliku porodicu ove organizacje, ističiću još jednom važnost društvene i lične odgovornosti.


Direktor Color Press Grupe, Robert Čoban iskoristio je priliku da prisutne upozna sa detaljima konferencije CSR Srbija: Izazovi korporativne društvene odgovornosti koju Color Press Grupa organizuje 21. maja u hotelu Crowne Plaza.
Takođe najavljena je saradnja i podrška Dečijoj filharmoniji u Beogradu. Među priustnima na potpisivanju sporazuma bio je aktivista Filip Vukša koji će biti jedan od učesnika konferencije CSR Srbija.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Najnovije vesti