„X Factor”: Tončiju u konačnoj odluci pomaže Petar Grašo

„X Factor”: Tončiju u konačnoj odluci pomaže Petar Grašo

Autor: | 10/05/2015

0

Večeras od 21:00 na Prvoj tv čeka nas prava muzička avantura! U novoj epizodi popularnog regionalnog takmičenja „X Factor“ videćemo kako su se bendovi i mladići pokazali u nemilosrdnoj fazi takmičenja “Kuće sudija”! Poznato je da u ovoj fazi takmičenja sudije „X Faktora“ pozivaju svoje goste mentore kako bi im pomogli da naprave pravi izbor u konačnoj odluci: ko ide kući, a ko nastavlja borbu za pobedu u emisijama uživo! Tončiju Huljiću u ovoj teškoj odluci pomoći će njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Petar Grašo, što je na snimanju izazvalo iskeno oduševljenje Tončijevih kandidata.
- Snimanje je bilo jako ugodno i moram reći da sam uživao,gledajući i slušajući Tončijeve kandidate. Tonči je stari mačak i on dobro i izdaleka namiriše ko je talentovan. Nismo se bitno razilazili oko mišljenja i verujem da je uz moju malu pomoć doneo ispravne odluke. Sasvim sigurno nije lako ni jednostavno donositi odluke koje tim mladim ljudima ruše trenutne snove i ambicije. Svi takmičari su svesni da pobednik može biti samo jedan i to je ono što ovakve showove čini jako stresnima ali baš zato i interesantnima - iskreno kaže popularni pevač.
Kako saznajemo, da bi maksimalno opustio svoje takmičare Tonči Huljić ih je odveo na luksuznu lokaciju – velelepnu vilu sa bazenom u kojoj su momci i devojke uživali u potpunosti.
- Veoma je važno biti maksimalno opušten pred odlučujući nastup kakav je ovaj u “Kući sudija”, te sam zato odlučio da moji kandidati imaju najbolji mogući tretman - rekao je Tonči.

Izvor: Svet.rs
Foto: Promo

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: X Factor