Lepa Brena: Stefanov rođendan u meni budi posebne emocije

Lepa Brena: Stefanov rođendan u meni budi posebne emocije

Autor: | 22/05/2015

0


Stefan Živojinović
, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, juče je napunio 23. godine, a njegov rođendan kod poznate pevačice budi posebne emocije.
- Kada se setim šta je sve doživeo u ovoj zemlji, a koliko je dobro, vredno i vaspitano dete, uvek se rasplačem. I juče sam plakala, pustila sam svoje emocije da izađu. Poželela sam mu najpre da bude 'živko i zdravko' i da završi školu! Da ima uvek u životu dve varijante, da može da bira, a ako hoće i da peva, neka peva. Poslušao me je, u školi je stvarno sjajan, sada je dao godinu na koledžu - otkriva Brena.
Stefan je nedavno doputovao iz Majamija u kojem pohađa studije i gde su poslednjih mesec dana sa njim boravili Brena, Boba i brat Viktor.
- Ja sam slaba na svu trojicu, i na Filipa i na Viktora i na Stefana, i uvek se rasplačem, ali sam juče onako dopustila sebi da emocije izađu. Jer samo kada se setim šta je sve prošao... Stefan je stvarno dobro, vaspitano dete, i bio je žrtva samo zbog toga što ima uspešne i vredne roditelje. Ali važno je samo na kraju da deca budu živa i zdrava - kaže za "Blic" folk zvezda.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još