Keli Bruk otkrila tajnu svog savršenog izlgleda

Keli Bruk otkrila tajnu svog savršenog izlgleda

Autor: | 28/05/2015

0

Mnoge dame širom sveta zavide Keli Bruk na njenim oblinama. Tridesetpetogodišnja Britanka otkrila je tajnu svog savršenog izgleda koji podrazumeva i bujne grudi, bokove i zadnjicu.
Keli je početkom godine otkrila da želi da izgubi nekoliko kilograma i postala je zaštitno lice nove Atkinsove dijete koju promoviše, a koja se zasniva na smanjenom unosu ugljenih hidrata. Ona je tada izjavila da želi da podigne energiju na viši nivo i angažovala je trenera Ešlija Bordena sa kojim je svakodnevno vežbala kako bi svoje telo dovela u top formu.
Pet meseci kasnije Keli je otkrila da je smršala više od četiri kilograma, te da je izgubila nekoliko centimetara u obimu, kao i to da se oseća sjajno.
- Zadovoljna sam postignutim rezultatima i osećam se zdravije nego ikad pre. Moja koža sija, a ja i dalje imam obline - rekla je ona prilikom fotografisanja i poručila ženama širom planete da se sjajna figura ne može postići "preko noći", već da su pored pravilne i izbalansirane ishrane neophodni i sati napornog vežbanja u teretani.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: keli bruk