Robi Vilijams oduševio 30.000 fanova na Ušću: Srbijo, ja sam tvoj sin

Robi Vilijams oduševio 30.000 fanova na Ušću: Srbijo, ja sam tvoj sin

Autor: | 18/06/2015

0


Pop pevač Robi Vilijams nastupio je večeras pred više od 30.000 ljudi na beogradskom Ušću. Ni kiša koja je padala u srpskoj prestonici nije pokvarila spektakl koji je popularni Britanac priredio Beograđanima, ali i publici iz čitavog regiona koja je došla na ovaj nastup. Robi je na binu izašao obučen u crno odelo, a stajling je upotpunio naočarima i belim rukavicama. Pratila ga je muzika iz "Karmine Burane". Koncert je počeo numerom "Let me entertain you".
- Koliko vas je ovde starijih od trideset godina? Koliko vas ima manje od trideset? Za vas mlađe, ja sam Robi Vilijams, nekada sam bio velika zvezda. Bio sam i na rehabilitaciji, ali sada sam tu gde jesam. Da li znate sve moje pesme? - pitao je pevač i zapevao "Come undone".


Vilijams je pred publiku izašao bos, a oduševljen činjenicom da fanovi znaju sve njegove pesme sišao je među njih, grlio ih, ljubio i pozirao sa njima.
- Znate sve moje pesme? Ja sam poznat ovde! - vikao je Robi.
Nakon te numere upitao je: "Srbijo, mogu li da budem tvoj sin?". S obzirom na to da je dobio odobrenje publike, pevač je na bini zapevao "Srbijo, ja sam tvoj sin".


U jednom trenutku Robi je otpočeo video vezu sa svojom kćerkom, kojoj je usred koncerta otpevao uspavanku "Twinkle Twinkle Little Star", a potom je sinu posvetio numeru "Ignition". Na binu je potom izašao njegov otac sa kojim je u duetu otpevao pesmu "Better man".
Vilijamas je potom na binu izveo devojku iz publike i dok su ležali na krevetu otpevao joj svoj hit "Candy". Nakon toga dva puta ju je poljubio u usta, a potom je usledilo fotografisanje.
Robi je dvočasovni koncert nastavio pesmama "Millenium" i "Kids". Nakon toga je uskliknuo "Srbijo, ja sam tvoj!"

Bis je počeo uz epohalnu obradu grupe "Queen", numeru "Bohemian Rhapsody", a kraj je pripao kultnim baladama "Angels" i "She’s the One". Nakon koncerta ostavio je poruku na Tviteru u kojoj je otkrio da jedva čeka da se vrati u Srbiju.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Tanjug; Marko Ristić / Exit Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Robi Vilijams

Pročitajte još