Zvezdi "Montevidea" starateljstvo nad kćerkicom

Zvezdi "Montevidea" starateljstvo nad kćerkicom

Autor: | 21/07/2015

0


Glumac Aleksandar Radojičić (28), poznat kao Balerina iz filma "Montevideo" dobio je starateljstvo nad dvoipogodišnjom ćerkom Ajom, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa bivšom devojkom Jelenom Melezović.

On je tokom sudskog procesa uspeo je da se nagodi s majkom svog deteta, pa je preostalo da se još na sudu potpišu papiri koji potvrđuju da je on i zvanični staratelj.

- Aleksandar i Jelena su se dogovorili da zajedno kao roditelji rade u najboljem interesu svoje ćerke. Zato i žele da sve ostane daleko od očiju javnosti jer se poštuju i podržavaju međusobno u vezi sa svim što se tiče njihovog deteta. Pošto su shvatili da nisu jedno za drugo i da bi ulazak u bračne vode samo pogoršao njihov odnos, odlučili su da se raziđu, ali i da zajedno odlučuju o naslednici - navodi izvor i nastavlja:

- Nakon što je prošle godine Radojičić napustio stan u kojem je živeo sa Jelenom i Ajom, a njih dve su se vratile kod njenih roditelja u Zrenjanin, ubrzo su oboje podneli zahtev za starateljstvo nad devojčicom. Slučaj je skoro rešen, i za manje od mesec dana glumac će biti i zvanični staratelj deteta jer je Jelena nezaposlena. Ona se u početku tome protivila, ali na kraju je popustila misleći na dobrobit njihove ćerke, o kojoj i te kako vodi računa - završava izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin