Hirurzi otkrivaju u čemu je tajna Severinine seksi pozadine

Hirurzi otkrivaju u čemu je tajna Severinine seksi pozadine

Autor: | 01/08/2015

0

Severina Vučković je oduvek svojim izgledom mamila uzdahe mnogih. Gde god se pojavi prvo što se svi zapitaju je kako uspeva da i u petoj deceniji zadrži vitko telo.

Hirurzi kažu da pevačica nije stavila implantate, a njena zaobljena zadnjica na slikama je obrađena fotošopom. Osim toga, Severini se vidi svaki mišić na nozi.

Severina Vučković vežba šest puta nedeljno, jede tri obroka i šeta bar pola sata svakog dana. Za doručak pojede tri jajeta, za ručak filet ribe, a za večeru voće.

Pevačica je visoka 170 centimetara, a kilažu od 55 kilograma koju je imala u dvadesetim godinama i danas je zadržala. Vučkovićeva nosi konfekcijski broj 36, a mere su joj 95-61-95. Ali, ipak, njena pozadina na neobrađenim fotografijama izgleda manje zategnuto, nego na poslednjim promotivnim fotografijama. Estetski hirurzi procenjuju da se podvrgla plastičnoj operaciji koja košta oko 3.000 evra. Dodaju i da Severina vežba više od 20 godina, a u poslednjih pet redovno ide na jogu. Dok Severina pleni izgledom, njen bivši dečko Milan Popović piše premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću. Zamera Vučkovićevoj što na društvenim mrežama objavljuje slike njihovovog sina Aleksandra (3). Smatra da njegovo dete živi u rijaliti šouu poput "Velikog Brata", u kojem ga nepoznati ljudi prate i komentarišu često na najvulgarniji i zastrašujući način.

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jul 29, 2015 at 1:31am PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet&Style, Instagram hellomagazin