Glumice se oglasile nakon saobraćajne nesreće u Budvi

Glumice se oglasile nakon saobraćajne nesreće u Budvi

Autor: | 14/08/2015

0

Glumica Radmila Živković i njena ćerka, takođe glumica Bojana Bambić, doživele su tešku saobraćajnu nesreću u Budvi, kada se bahati Rus zakucao u njihov automobil pri preticanju.

Sa njima je bio i prijatelj Srđan Đorđević, ali na sreću nakon lekarskih pregleda pušteni su na kućno lečenje, dok je ruskom državljaninu određen pritvor do 30 dana.

- Povređeni smo Rada, Srđan i ja. Rus je u 10 ujutru preticao iz suprotnog smera u krivini i zakucao se u nas. Najbitnije je da smo živi. Hvala svima što brinete. Sve se dogodilo pre četiri dana - objasnila je Bojana Bambić, koja je od nemilog događaja promenila način razmišljanja.

- Svakoga jutra budimo se zahvalni bogu što smo živi i zdravi. Budimo svesni da se to u sekundu može promeniti. I to ne našom krivicom. Hvala i slava bogu - ističe Bojana, koja se oporavlja nakon udesa.

Ona i Radmila još su u Crnoj Gori, gde se oporavljaju od posledica udesa, a u Beograd će se verovatno vratiti nakon što im automobil bude osposobljen za vožnju. Iako je materijalna šteta ogromna, njih troje su prošli sa manjim povredama, podlivima i ugruvanošću, dok je stres koji su preživeli gledajući smrti u oči ogroman.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Bojana Bambić / Instagram hellomagazin

Najnovije vesti