Petar Benčina zaprosio Tamaru Dragičević (video)

Petar Benčina zaprosio Tamaru Dragičević (video)

Autor: | 15/08/2015

0

Da romantika nije samo u ljubavnim filmovima već i oko nas, pokazao je Petar Benčina kad je svoju devojku Tamaru Dragičević zaprosio na potpuno nesvakidašnji način.

Glumac Beogradskog dramskog pozorišta je četiri godine mlađu partnerku i koleginicu pitao da se uda za njega nasred mora dok su u pri zalasku sunca plovili oko ostrva Korčula u Hrvatskoj.

U jednom trenutku Petar je samo izvadio prsten, kleknuo pred Tamaru i rekao: "Udaj se za mene", na šta je ona odgovorila potvrdno. Na obali su mladi par dočekali njihovi prijatelji, s kojima su nakon toga i proslavili veridbu.

- Ljudi, nemam više devojku. Ovo je moja verenica - napisao je Benčina na svom Instagram profilu, na kojem je objavio i deo atmosfere.

Na snimku se vidi trenutak kad glumica pomalo u šoku i iznenađena izlazi iz čamca.

A video posted by Petar Bencina (@petarbencina) on Aug 13, 2015 at 12:37pm PDT

- Ovo je moja verenica Tamara - rekao je glumac začuđenom konobaru, dok mu popularna Eli iz filma „Montevideo, bog te video“ pruža ruku.

- Ne znate, jer sam sad verena - govori Tamara, a zatim se čuje vrisak njihovih prijatelja i glumica beži pomalo postiđena, jer nije očekivala da je njen dečko do detalja isplanirao ovaj dan.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti