Željko Joksimović izgubio burmu u moru

Željko Joksimović izgubio burmu u moru

Autor: | 18/08/2015

0


Željko se u Banjaluci pojavio bez venčanog prstena, zbog čega je prijatelje naveo da pomisle da je stavio tačku na brak sa Jovanom. On je svoje prijatelje brzo uverio da je njegov odnos sa ženom i dalje idiličan i da burmu nije skinuo zato što je hteo, već mu je sama spala dok se kupao u moru.

- Istina je da sam izgubio burmu i žao mi što se to desilo. Mogu vam reći da mi je i dalje neobično bez prstena - kaže Joksimović za Kurir.

Pevač želi da na svoj prst vrati burmu, ali kako svoju nije pronašao, naručiće da mu se izradi ista u zlatari koja je radila i prethodnu. On će kontaktirati sa juvelirnicom čim prođe koncert na gradskom stadionu u Banjaluci, koji je zakazan za sredu 19. avgust.

Inače, Joksimović nije žalio para za burme koje su on i Jovana razmenili 20. januara 2012. godine na Maldivima, gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Supružnici su, kao što su mediji već pisali, pazarili prstenje od osamnaestokaratnog žutog zlata iz „Bulgarijeve“ kolekcije „Zero“, koja se izgrađuje po specijalnoj narudžbini. Za pevača ovaj komad nakita je od neprocenjive vrednosti.

ČETVRTINA PAROVA IZGUBI PRSTEN

Istraživanje jednog engleskog osiguravajućeg društva pokazalo je da je sve više mladih parova nedugo nakon venčanja izgubi burme. Studija je pokazala da četvrtina supružnika izgubi venčani prsten u dve do tri godine nakon venčanja. Burmu najčešće nestaje mladencima, koji se još navikavaju na nju na medenom mesecu, ili zimi kada se nose rukavice.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin