A od dečka Radi za rođendan: Put na Karibe

A od dečka Radi za rođendan: Put na Karibe

Autor: | 27/08/2015

0


Pevačica Rada Manojlović glamuroznom žurkom proslavila je 30. rođendan sa onima koje smatra najbližim.

Kako je sama slavljenica istakla, košarkaški menadžer Momir Gajić, njena jača polovina, nije se našao na slavlju zbog poslovnih obaveza na Floridi, ali je zato uspeo poklonom da je iznenadi.

- Nije mogao da dođe, jer je na Floridi zbog poslovnih obaveza koje ima. Međutim, mi svakako nismo taj par koji želi na svaki mogući način medijski da se eksponira, nekako najlepše nam je da našu intimu delimo nas dvoje. Podrazumeva se da je smislio rođendanski poklon, spremio mi je iznenađenje. Otputovaćemo zajedno na romantično putovanje, gde ćemo sami provesti dve nedelje. Taman će se sve to uklopiti sa Momirovim obavezama - objašnjava Manojlovićeva.


Ona je priznala da jedva čeka romantično putovanje na Karibe:

- Iskreno, nakon mnogo nastupa, jedva čekam odmor, kako bih napunila baterije za dalje. Tako da je iznanađenje bilo pun pogodak, a i destinacija je fantastična.

Pevačica se pohvalila kako je poruku sa lepim željama dobila i od svog bivšeg dečka Milana Stankovića, sa kojim je bila u vezi punih pet godina.

- Dobila sam rođendansku čestitku od Milana. Tako originalnu poruku mi je poslao da sam se iznenadila i ostala bez teksta. Mi smo i dalje posle svega ostali u dobrim odnosima, i normalno je da mi čestita rođendan - rekla je Rada.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti