Snežana Dakić: Život u trendu na ulicama Londona

Snežana Dakić: Život u trendu na ulicama Londona

Autor: | 20/09/2015

0


Snežana Dakić
ovih dana boravi u Londonu, a osim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama kako uživa sa prijateljima, voditeljka je iznenadila svoje fanove seksi izdanjem pred izlazak.

- London, petkom uveče - napisala je atraktivna voditeljka uz fotografiju na kojoj je u izazovnoj kožnoj kombinaciji.

Koliko Snežani prija boravak u inostranstvu, govore i njene ranije objave druženja sa prijateljima, uz koje je napisala:

- Život je previše kratak da biste odlagali prave ljude - prokomentarisala je autorka popularne emisije “Život u trendu” koja je nakon dvadeset godina uspešnog rada ostala bez posla na ružičastoj televiziji.


Kako “Blic” saznaje, Dakićeva je skinuta sa “Pinka” jer su čelni ljudi rešili da do januara sledeće godine emituju samo rijaliti program “Farma”. Iako se šuškalo da je pravi razlog zapravo činjenica da je odbila da postane jedan od VIP seljaka kao što je bilo najavljeno, Dakićeva kaže:

- Pripremam ozbiljan TV projekat koji uključuje mnogo ljudi, ali još uvek je poslovna tajna i zato ne mogu da objavljujem o čemu je reč. Sa "Pinkom" ću i dalje sarađivati i više nego do sada. Verujem da ćete biti jako zadovoljni mojim novim angažmanom - rekla je Snežana ne želeći direktno da odgovori na pitanje zašto nema njene emisije.

Inače, popularna voditeljka nikada nije ni bila zaposlena na Televiziji “Pink”, već je u svojoj produkciji pravila emisiju “Život u trendu“.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Snežana Dakić / Instagram
Tagovi: snežana dakić

Najnovije vesti