Rajko Dujmić: Ova ruka nikad ne bi grubo takla Snježanu

Rajko Dujmić: Ova ruka nikad ne bi grubo takla Snježanu

Autor: | 28/09/2015

0

U prvom pojavljivanju u medijima nakon što je pušten iz pritvora, Rajko Dujmić nije želeo da  govori o tome kako se oseća. U razgovoru za emisiju "Sve u šest" na televiziji RTL on je pričao o smrti prijatelja tamburaša i o tome kako nastaju njegove pesme.

Tužan sam zbog toga što je umro jedan od najboljih hrvatskih tamburaša Miki, moj prijatelj, ali svaki čovek dok ima mamu, ima dva srca. On je sad sa svojom mamom u Božjem zagrljaju - rekao je Rajko Dujmić.

On je petak uveče pušten iz istražnog pritvora i prebačen u KBC Rebro, na odeljenje kardiologije gdje je zadržan zbog problema sa srcem.

U svom prvom pojavljivanju u medijima nakon izlaska iz pritvora na pitanje kako se oseća nije želeo da odgovori, nego je samo odmahnuo glavom. O tome što se zapravo dogodilo 7. septembra između njega i supruge Snježane, a zbog čega je završio u pritvoru, još ne sme da govori za javnost.

Postoji samo jedna osoba uz koju sve mogu da izdržim. Nju nikad ova ruka ne bi takla. Grubo - rekao je pokazujući na venčani prsten.

Na pitanje hoće li o najnovijem iskustvu možda napisati neke nove pesme, izjavio je da pesme ne izlaze iz iskustava nego iz istine i duše.

- Pjesme nisu moje nego su Božje. Jer Bog daje život, a ne čovjek - rekao je muzičar.

Komentari (0)

Loading
, Foto:printscreen hellomagazin
Tagovi: rajko dujmić