Neosvojiva tvrđava: Nemanja Vidić u provodu ne mari za sponzoruše

Neosvojiva tvrđava: Nemanja Vidić u provodu ne mari za sponzoruše

Autor: | 05/10/2015

0


Srpski fudbaler Nemanja Vidić nije više u planovima Intera iz Milana, pa slobodno vreme sve više koristi za provod s društvom u Beogradu.

Tako je bivši srpski reprezentativac proteklog vikenda bio u jednoj kafani s kumom Nenadom Lalatovićem i još nekoliko drugara.

- Vidić je u poznatu kafanu došao nešto posle ponoći u društvu nekoliko prijatelja. Među njima je bio i fudbalerov kum Nenad Lalatović. Kad su posetioci primetili Nemanju, poželeli su da se slikaju s njim, a pojedinci su mu čak za decu tražili autogram. Svima je izašao u susret. Bio je veoma ljubazan i srdačan. Ponašao se kao sav normalan svet, a nijednog trenutka nije želeo da skreće pažnju na sebe - tvrdi izvor koji se zadesio na licu mesta i nastavlja:

- Za obližnjim stolom bilo je nekoliko devojaka, koje su ustale da đuskaju čim su ga ugledale. Na sve načine su pokušavale da dođu do njega. Non-stop su gledale u njegovom pravcu, a pojedine su i preterale u nabacivanju. Iako je to primetio, na njih se uopšte nije obazirao. Što bi se reklo, gledao je svoja posla, a čim bi ga pogodila pesma, uhvatio bi se za novčanik i muzičare bogato nagrađivao - završava izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello hellomagazin
Tagovi: nemanja vidic

Najnovije vesti