Željko Joksimović: Moja Mina i dečko? Još nisam spreman na takva pitanja

Željko Joksimović: Moja Mina i dečko? Još nisam spreman na takva pitanja

Autor: | 08/11/2015

0

Željko Joksimović kaže da je pitanje proširenje porodice toliko intimno da on i njegova supruga Jovana Joksimović o tome ne pričaju čak ni sa svojim roditeljima.

- Imamo mi naše planove, ali oni su toliko intimni da su samo moji i Jovanini. Čak ni s roditeljima i prijateljima o tome ne pričamo. Želimo da kuća Joksimovića bude puna dece, pa polako - kaže popularni pevač.

On će u decembru održati veliki koncert u "Kombank areni", a na pitanje da li se za taj događaj i druge koncerte posebno sprema, da li vežba, meditira ili ima posebnu ishranu, on kaže:

- Imam, i sad sam potpuno u tom režimu. Promenio sam ishranu, sada jedem na svakih dva i po sata veoma lagane obroke, salate, pijem šejkove, jedem voće, povrće i ribu. Trudim se da meso potpuno izbegavam, a hleb i veštačke šećere uopšte ne unosim. U principu sam fizički aktivan, sada sam pojačao aktivnosti i balansiram da se ne umaram previše. Spavam minimum osam sati, a planiram i da se u narednim danima malo isključim i napunim iznova baterije jer mi je važno da mi energija u narednim danima i nedeljama bude uvek na najvišem nivou. Imao sam veoma stresne i burne dane, završavao sam CD, mnogo posla oko sponzora, kampanja, koncerata, a sada je fokus usmeren samo na koncert.

Čime vas sin Kosta raduje ovih dana. Da li je muzikalan, na koga liči?

- Kosta me raduje veselošću, osmehom, toplinom, sigurnim koracima i rečenicama koje polako sklapa. Jako je muzikalan, po ceo dan igra i traži da mu se pušta muzika. Čak i Jovana priznaje da liči na mene, ima svetlu kosu kao ona kada je bila mala, ali crte i izrazi lica - preslikan tata.

Vaša ćerka Mina je izjavila da se dopada voditelju Vladi Stanojeviću. Da li biste imali nešto protiv da vam on bude zet?

- Ja sam vam tata iz "Mi nismo anđeli". Mina i dečko - ne, ne, nisam spreman za ta pitanja još.

Toni Cetinski je priznao da su između vas dvojice nakon snimanja dueta izbile nesuglasice. Hoćete li da otkrijete zbog čega i da li postoji šansa da se to prijateljstvo i poslovna saradnja obnovi?

- Ma, ljudi, naša saradnja je potpuno normalna. Videli smo se toliko puta posle snimanja. Toni i ja smo uradili pesmu koja će ostati iza nas. Ja sam ponosan na naš duet i uvek ću biti. Kad god smo posle toga izvodili "Zabludu", publika je odlično reagovala.

Jovana i vi ste raskinuli pred svadbu i cela Srbija se bavila razlozima tog razlaza. Da li je to bio momenat kada ste poželeli da niste javna ličnost i koliko je taj period na kraju još više zbližio vas dvoje?

- U odnosu dvoje ljudi, anonimnih, takve stvari su uobičajene. Malo se posvađate, pa se pomirite. Pa to je svako prošao. Mi smo imali nevolju da kao javne ličnosti ovakva privatna stvar završi u medijima. Bilo je jako neprijatno i naravno da sam želeo da svega toga ne bude u novinama. Taj razlaz iako je bio bolan i meni i Jovani je pokazao koliko se volimo i da mi ne možemo jedno bez drugog. Posle toga nismo se razdvojili nijednog trenutka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još