Nova emisija Rađe Đurić namenjena ženama

Nova emisija Rađe Đurić namenjena ženama

Autor: | 08/11/2015

0

Na Prvom programu RTS-a od danas popodne gledaoci će imati priliku da se druže se sa poznatim licem RTS-a Radom Đurić, ali na malo drugačiji način. Emisija "A sada, Rada!" namenjena je pre svega ženama, ali odabirom tema, gostiju i muzike, nastojaće da zabavi celu porodicu.

Gledaoci su navikli da im poželi dobro veče radnim danima, ali od danas, poznato lice Beogradske hronike Rada Đurić, sa gledaocima će se sastajati uživo nedeljom popodne.

Iako će se i dalje baviti gradskim temama i postavljati direktna pitanja nadeležnima, vikend rezerviše za žene i njihovu svakodnevicu.

- I jedna i druga imaju zajedničku osobinu, govorim sada i o Beogradskoj hronici i emisiji koja tek treba da počne. Ta zajednička osobina je da je to sve život. Trudićemo se kao i Beogradska hronika, da emisija oslikava život svih nas - kaže Rada Đurić.

Život svih nas, emisija "A sada Rada!" oslikavaće kroz muziku, modu, kuvanje. Rada će sa svojim gostima uređivati stanove, kuće, bašte. Ni u ovoj emisiji neće se libiti da postavlja pitanja i zahteva odgovore.

- Verujem da ćemo se naći kao što smo se našli i do sad. To zahteva jednu opuštenu atmosferu, pokušaćemo da ličimo na sve domove. Volimo mi da ćaskamo nedeljom po podne baš kada smo sve završili - objasnila je autorka i voditeljka emisije A sada, Rada.

Energična i obrazovana, ostvarena i u porodici i na poslu, to su elementi u kojima svaka žena želi da se pronađe. Ciljna grupa emisije ipak je šira. Iz nje će učiti i muškarci.

- Zbog toga što će daljinski sigurno biti u rukama žena a one će sigurno reći - slušaj ovo da čuješ i naučiš. Žensko nedeljno popodne, to je emisija kojom želimo da emancipujemo nas same, a kada to uradimo moći ćemo da emacipujemo i naše muškarce i našu porodicu i društvo u kojem živimo - ističe Olivera Kovačević, glavni i odgovorni urednik Zabavnog programa RTS-a.

Uz Radu, nedeljom od 17 sati, biće i stalna muzička grupa, za zabavu, ali i u funkciji emisije.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Rada Djuric