Kaja Ostojić i Džunior Džek zajedno uprkos glasinama o prevari

Kaja Ostojić i Džunior Džek zajedno uprkos glasinama o prevari

Autor: | 21/11/2015

0


Džunior svojoj dragoj plaća skupo snimanje novih spotova uprkos nedavnim glasinama koje su umalo ugrozile njegov brak sa srpskom pevačicom.

- Katarina Ostojić uspela je da ubedi supruga da je fudbaler Vukašin Jovanović preko nje hteo da se opere od gej afere - kaže izvor "Blica".

Atraktivna pevačica uspela je da prebrodi bračnu krizu do koje je došlo kad su u javnost dospele njene fotografije sa orlićem Vukašinom Jovanovićem. Nakon prvog šoka zbog njihovog objavljivanja, Kaja se distancirala od medija i usredsredila na pravdanje pred suprugom Džuniorom Džekom. U tome su joj pomogli prijatelji, koji su ga preko telefona uveravali da Kaja nije bila u vezi sa fudbalerom, nego da ga zna preko zajedničkih prijatelja.

Kajino okruženje je di-džeju serviralo priču da je fudbaler preko Kaje hteo da se opere od gej afere sa jednim mladićem, te da je svesno plasirao fotografije koje su jedne večeri napravili u kućnom ambijentu kad je pomislio da bi njegovo homosekusualno opredeljenje moglo da bude otkriveno u medijima.

- U Briselu sam. Razumite me, ne mogu ništa da pričam - uporno je odgovarala Kaja na pitanja o prevari, o krizu u braku i o odnosu sa Jovanovićem.

Pevačica u Briselu posvećeno brine o ćerki i sebi, a namerava i da uskoro objavi nove pesme. Džunior Džek joj je finansirao i novi spot, a za desetak dana Kaja će doputovati u Srbiju da ekranizuje još jednu pesmu, koji će platiti ko drugi, nego njen suprug.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti