Dragana Mirković: U društvu svetskih zvezda velikog srca i dubokog novčanika

Dragana Mirković: U društvu svetskih zvezda velikog srca i dubokog novčanika

Autor: | 01/12/2015

0


Folk zvezda Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić prisustvovali su svečanoj ceremoniji dodele humanitarnih nagrada „Laureus fondacije“, održanoj u Berlinu, kao i donatorskoj večeri, zajedno sa brojnim svetskim facama velikog srca i dubokog novčanika. Među mnogobrojnim svetskim lepoticama na crvenom tepihu našla se i čuvena nemačka manekenka i fotomodel Hajdi Klum.

- Hajdi je visoka i prelepa - kroz osmeh kaže Dragana na početku razgovora za „Hello!“, koja je na toj prestižnoj manifestaciji srela i porodičnog prijatelja, slavnog surfera i najboljeg svetskog krotitelja visokih talasa Sebastijana Stojtnera.

- Po drugi put prisustvovala sam dodeli „Laureus nagrada“, a čelnici Fondacije Tonija i mene već smatraju delom njihove porodice. Fotoreporterima i snimateljima bilo je vrlo simpatično to što smo se Toni i ja poljubili na crvenom tepihu i potpuno su nas zaslepeli blicevima i povicima: „Gledajte ovamo, okrenite se desno, okrenite se levo, molim vas, dajte nam jedan poljubac...“ Fotografisala sam se i na improvizovanom skejtbordu i pored bokserske rukavice postavljene na crvenom tepihu. Nikada ranije nisam videla toliko novinarskih ekipa na jednom mestu i bilo je božanstveno - u dahu govori folk zvezda.


- Toni je u početku bio stegnut i zbunjen tolikom medijskom pažnjom, ali brzo se uklopio. On u stvari najveću tremu ima kada izađe pred naše medije, jer ne voli da se eksponira preko svoje supruge. Pred stranim medijskim ekipama je rasterećen, jer je tamo veće ime od mog i prate ga u sferi biznisa kojim se bavi. To je dokaz da je on pravi poslovni čovek koji zna kada i gde treba da govori, a kada je njegova reč suvišna - iskrena je pevačica rodom iz Kasidola, koja je i ove godine izdvojila veliku svotu za humanitarnu pomoć koju „Laureus fondacija“ upućuje deci sa naših prostora.

- Fascinantno je koliko se ta fondacija bavi decom, raspređenom po dečjim selima širom Evrope. Tokom svečanosti pustili su nam više simpatičnih filmova - reportaža o humanitarnim aktivnostima. Meni je posebno draga priča o momku koji je postao bokser, o čijoj karijeri brine čuveni nemački bokser Aksel Šulc. Taj momak i ja smo bili najveseliji na afterpartiju, gde smo igrali uz zvuke stranih hitova. Svirao je odličan bend, a svojim umećem naročito me je fascinirao saksofonista. Svi su đuskali, ali ja najviše. Na kraju, prisutni su formirali obruč i ubacili me usred tog kruga da igram - prepričava utiske Dragana Mirković, koja se potrudila da, kao uvek, zablista u predivnoj odevnoj kombinaciji.

- Oblačim se onako kako se osećam. Smatram da je kombinacija koju sam odabrala sasvima adekvatna za crveni tepih poslovno-humanitarnog karaktera. Garderobu sam kupila u Beču, a sivu torbicu sam već nosila na „Music World Awards“ u Monte Karlu. Jedan od omiljenih kreatora mi je i La Hong, koji je najpoznatiji na polju visoke mode na nemačkom govornom području - otkriva Dragana, koja ne pridaje preveliki značaj komentarima dežurnih modnih kritičara.

- Nebulozno je ocenjivati stajling pevača na sceni, jer publika traži nešto što možda mi privatno ne volimo da nosimo. Nekada smo nosili iste kostime na čitavoj turneji, jer je publika volela da svuda doživi isti ugođaj. Tako rade i svetske zvezde i tako se to radi. Sada je postalo strašno kad jedne cipele obuješ dvaput. Pravi šou-biznis kod nas više ne postoji, postoje pravila stilista - zaključuje pevačica sa zavidnom karijerom.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Privatna arhiva

Pročitajte još