Željko Joksimović: Ne volim disciplinovanje dece po svaku cenu

Željko Joksimović: Ne volim disciplinovanje dece po svaku cenu

Autor: | 05/12/2015

0

Željko Joksimović kaže da prilikom vaspitavanja svoje dece najviše potencira iskrenost, rad i vrednoću, empatiju prema drugima i pozitivnost.

- Verujem da će im one pomoći da sutra budu kvalitetni prijatelji, roditelji, partneri... Moraju da znaju da će jedino svojim radom moći da uspeju, da budu iskreni jer je laž velika opasnost i ja je se ježim. Postoji jedna mudra izreka da moraš da učiš i srcem i srce, i voleo bih to da moja deca usvoje. Iznad svega da budu dobri i plemeniti ljudi jer bez toga sve što rade imaće manju vrednost.

Jeste li ste strog roditelj?

- Ne, baš mislim da sam jako blag. Ne volim to disciplinovanje po svaku cenu. Želim da moja deca imaju svoju slobodu, odgovornost i mogućnost izbora.

Nedavno ste sa Jovanom bili u Londonu i posetili ste Notting Hill gde je pre 15 godina snimljena istoimena romantična komedija. Koliko je romantika bitna za vaš brak?

- Mi smo par koji je u svemu pronašao meru i to onu koja je nama mera idealnosti. Ne preterujemo u tome da svako veče palimo svećice, ali itekako znamo da budemo romantični. Mi volimo filmove, knjige, putovanja, naše večere i razgovore i u tome pronalazimo utočište od svih dnevnih stresova.

Da li u trenucima kada se osamite sa suprugom razgovarate i o planovima za novo proširenje porodice?

- O tome šta pričam kada se osamim sa suprugom ne pričam ni sa kim drugim. Ne zamerite.

Koliko vam znači suprugina podrška, kada je reć o poslu i koliko vam je važno njeno mišljenje o vašim profesionalnim planovima, obavezama?

- Izuzetno, i to sam često naglašavao. Ona je moja velika podrška, neko na koga uvek mogu da se oslonim. To je zaista ogromna stvar.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin