Željko Joksimović priredio spektakl za pamćenje! (video)

Željko Joksimović priredio spektakl za pamćenje! (video)

Autor: | 12/12/2015

0
Foto: Ivan Vučićević

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović održao je spektakulan koncert koji će beograđani dugo pamtiti!

Pred prepunom Arenom u kojoj je bilo vise od 20.000 gledalca Željko je nizao najveće hitove, a koncert je počeo pesmom Nisam te zbog lepote voleo, velikim hitom sa najnovijeg albuma.
Više od dva i po sata Željko je držao publiku na nogama, a na oduševljenje njegovih fanova ređali su se hitovi kao što su: Zvezda, Lane moje, Devojka sa polja zelenih.
- Hvala, Beograde! Posle osam godina opet smo zajedno u Areni. Biće ovo pravi spektakl, da li ste spremni - poručio je Željko na početku nastupa.

Koncert je dostigao tačku ključanja kada je Joksimović izvodio numere Balkan Bazara, među kojima su bile Miljacka i Nesanica, ali i kasnije kada su se cule Varnice, Ranjena zver..
Željko je iz minuta u minut oduševljavao publiku svojim umećem na veličanstvenoj bini u Areni, kao što je bio momenat kada je pevao svoje evrovizijske hitove: Lane moje, Lejla i Nije ljubav stvar.
Veliki broj gledalaca je u glas pevao gotovo sve pesme bez obzira na to da li su one sa najnovijeg ili prethodnih albuma.
Joksimović je izašao na bis sa Đuletom Van Gogom, sa kojim je otpevao pesmu Lud i ponosan, što je oduševilo fanove.

Željka je na koncertu podržao veliki broj prijatelja i zvanica iz javnog života kao što su: Saša Matić, Marina Tucaković, Romana, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Čeda Jovanović, Ivana Selakov, Braja, Kiki Lesendrić, Haris Džinović, Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić i mnogi drugi. Željku je podrsku pruzila i supruga Jovana, kćerka Mina, brat Saša sa porodicom, kao i roditelji.

Željko se na kraju koncerta zahvalio celom timu i Vladi Georgijevu koji mu je pozajmio klavir za ovaj koncert.

- Volim vas, vidimo se ponovo. Budite zdravi srećni! Srećna vam Nova godina i vidimo se u Sava centru 24.12 - poručio je Željko.

Joksimović je završio koncert pesmom Nerado.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ivan vučićević