Sergej Ćetković: Toplinu porodičnog doma ništa ne može da zameni

Sergej Ćetković: Toplinu porodičnog doma ništa ne može da zameni

Autor: | 14/12/2015

0

Sergej Ćetković je nedavno objavio novi album nakon dugogodišnje diskografske pauze i sada se priprema za aktivnu promotivnu kampanju. Supruga Kristina i ćerke Lola i Mila uvek su mu na prvom mestu pa je zato najpre njima puštao nove pesme. Šarmantni pevač oprobao se i na drugim životni poljima pa je tako zakoračio u svet glume.

Nedavno ste promovisali novi album "Moj svijet", jeste li ispunili sva svoja očekivanja?

- Onog trenutka kada sam započeo rad u studiju, ispunio sam svoja očekivanja. Što se tiče mišljenja publike, to ćemo videti kasnije. Mada, kada uzmemo u obzir slušanost pesme Korov, koja je već na prvom mestu brojnih top-lista širom bivše Jugoslavije, siguran sam da će dobro proći. Bitno mi je da sam i posle pet godina diskografske pauze jedan od najslušanijih izvođača.

Kakav vam je plan za beogradski koncert?

- Po želji Turističke organizacije Crne Gore, koja je pokrovitelj projekta, namera mi je da organizujemo što više promocija. Već smo bili u Zagrebu i Beogradu, a uskoro bi trebalo da organizujemo predstavljanje pesama u Podgorici, Sarajevu i Ljubljani. Što se tiče koncerta u Beogradu, on je u planu za sledeću godinu zato što volim da pesme prvo zažive kod publike. Biće u Sava centru ili Areni, a potom ćemo ići na turneju po gradovima širom Srbije.

Učestvovaćete u sitkomu "Dojč kafa", kako je došlo do vašeg glumačkog angažmana?

- Volim takvu vrstu humora. Biće to prvi sitkom koji se snima u Crnoj Gori. Dobio sam jednu malu ulogu nekog opasnog momka sa ulice koji se bavi zelenašenjem. Dali su mi glumačku slobodu, tako da sam izmenio scenario na svoj način.

Važite za porodičnog čoveka, dozvoljavate li da zbog posla trpe vaša supruga i ćerkice?

- Trudim se da uskladim sve. Kad god sam slobodan, provodim vreme sa suprugom i ćerkama, ali opet, mora neko i da radi. Ovo je period u kom sam više angažovan, pa ću kasnije sigurno imati više vremena.

Bliži se kraj godine, većina ljudi sumira utiske, po čemu ćete vi pamtiti ovu 2015. godinu?

- Album "Moj svijet" obeležio mi je ovu godinu. Posle toliko vremena dočekao sam nov CD na kom sam radio poslednjih pet godina. Nije lako komponovati sam sebi pesmu kada ih i pišeš. Potrebne su ideje.

Jesu li vaše ćerke Lola i Mila preslušale nov album i kakav je njihov utisak o pesmama?

- One uvek znaju kad pišem pesme, zato što to radim u istom prostoru u kom živimo, tako da su prinuđene da ih slušaju i po više puta. Navikle su na muziku, svakodnevno su okružene njom, ali ne opterećujem ih time. One imaju svoje favorite na albumu, a zasad im se najviše sviđa pesma "Korov". Ali kada u kolima slušamo muziku, one najviše traže nove pesme.

Imate li plan za novogodišnje praznike, da li ćete ih provesti radno ili s porodicom?

- Još smo u pregovorima, tako da ćemo videti hoću li nastupati na nekom trgu, a do tada imamo još mnogo posla oko promocije albuma.

Volite li da praznike i važne datume obeležavate u kućnoj atmosferi sa suprugom Kristinom i ćerkama?

- Po mom mišljenju, čovek treba da provede sve važne trenutke s porodicom, da ispoštuje sve zajedničke manifestacije, zato što tu toplinu ne može niko da zameni.

Imate li nekih neostvarenih želja?

- Nemam, jedino što bih dodao jeste da smo svi živi i zdravi, da se mnogo peva i svira, i da u životu imamo što više lepih tema za razgovor, a što manje ružnih naslova.

Komentari (0)

Loading
Bojan Hello!