"Bajaga i instruktori" uspešno okončali turneju po Australiji

"Bajaga i instruktori" uspešno okončali turneju po Australiji

Autor: | 16/12/2015

0

"Bajaga i instruktori" upravo su se vratili iz Australije, gde su napunili dvorane u Melburnu i Sidneju, a nakon par dana odmora nastavljaju koncertne aktivnosti u regionu koje će krunisati 31. decembra svirkom na dočeku Nove godine na Hvaru.

Na australijskoj mini turneji "Bajaga i instruktori2 su 11. decembra svirali pred oko 1.000 posetilaca u rasprodatoj dvorani "The Croxton" u Melburnu i 12. decembra pred 1.200 u sidnejskom "Enmore Theatre".

Koncerti u Melburnu i Sidneju bili su izuzetno uspešni, uslovi odlični, a publika fantastična! S uživanjem smo odsvirali oba koncerta u Australiji. Posebno nam je bilo zadovoljstvo da ponovo srednemo dosta ljudi koji su ranije bili na našim koncertima - kaže Momčilo Bajagić i dodaje:

U Australiji smo dosta toga obišli. Istakao bih vožnju brodom po brodom po Sidnejskom zalivu, pored čuvene Opere. Na kraju, imali smo sreću da odemo iz Australije dan pre nego što je tornado pogodio Sidnej.

Beogradski bend do kraja godine očekuju nastupi 19. decembra u HS pivnici u Sarajevu, 25. decembra u Velenju, 26. decembra na "Ho ho ho prazničnom festivalu" u Mariboru i 31. decembra na dočeku Nove godine u gradu Hvaru.

- Drago mi je što sviramo na Hvaru, jer je to prvi put da nastupamo za Novu godinu na ostrvu. Posle 30 godina benda nije ostalo mnogo stvari koje možemo uraditi prvi put - rekao je Bajaga.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti