Milica Dabović: Ja jesam uzor mladima i ponosna sam na to

Milica Dabović: Ja jesam uzor mladima i ponosna sam na to

Autor: | 20/12/2015

0

Milica Dabović proslavila je na Maldivima šest meseci veze sa svojim dečkom Simonom, biznismenom iz Francuske.

To romantično putovanje Milica je iskoristila i da se obrati svojim fanovima na Instagramu, ali posebno onima koji je kritikuju zbog izgleda, ponašanja i razmišljanja.

- Komentari me ne dotiču, samo mi je žao što toliko zlobe ljubomore i kompleksa ima u ljudima, zbog toga se ne pomeramo sa mrtve tačke i zbog toga ljudi ne žive svoj život. Pogledajte se u ogledalo i razmislite. Ja jesam uzor mladima i ponosna sam na to, sigurno zbog svog karaktera, temperamenta, duha, pozitivne energije, borbenosti zbog dobre duše, ja sam prijatelj, dajem i ne čekam da mi se vrati, Bog vraća svima po zasluzi... To što volim da se slikam do pola i od pola, pa ko ne voli? Ne mora da znači da je to loše, svi smo mi različiti, a ja koračam ne stideći se sebe ni svog života, a ni svojih postupaka. O telu neću ni da pričam. Zaljubljena sam, srećna i voljena, kud ću više od Boga, a i od njega S. ? - napisala je između ostalog Milica pored fotografije na Instagramu, a ovo poslednje S, očigledno se odnosi na na njenog dečka Simona.

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Dec 19, 2015 at 5:45pm PST

Jedna od najboljih srpskih košarkašica više ne krije svoju sreću, a nove fotografije dokazuju da joj dečko ispunjava sve želje. Milica je nedavno otkrila da je Simon čovek njenog života, a da on voli svoju dragu da obasipa skupocenim poklonima govori i činjenica da je Milici nedavno poklonio sat marke "Rolex daytona gold" čija je cena 12.000 evra.

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Dec 16, 2015 at 10:27pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!
Tagovi: Milica Dabović