Još jedan fudbalsko-manekenski par: Adem Ljajić i Brenina bivša snajka Sofija Milošević  u vezi

Još jedan fudbalsko-manekenski par: Adem Ljajić i Brenina bivša snajka Sofija Milošević u vezi

Autor: | 27/12/2015

0


Fudbaler Adem Ljajić zaveo je manekenku Sofiju Milošević. Kako se saznaje, prvotimac Intera i bivša Brenina snajka pre nekoliko meseci su otpočeli vezu koju su u početku krili, ali su se toliko zaljubili da u poslednje vreme i javno pokazuju emocije.

Jedan od najvećih zavodnika među fudbalerima i manekenka, koja se dugo zabavljala sa pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, upoznali su se u Beogradu, a vezu su započeli u Milanu.

- Sofiju i Adema upoznao je zajednički prijatelj u Beogradu, dok je on bio na okupljanju za reprezentaciju, i to je bila bukvalno ljubav na prvi pogled! Odmah su razmenili brojeve telefona jer se on vratio u Milano, a ona otputovala u Ameriku. Iako su bili na dva kontinenta, stalno su bili u kontaktu i ubrzo su se dogovorili da ga ona poseti u Milanu, gde su i otpočeli vezu - govori izvor blizak paru.


Manekenka se navikla na život kod svog dragog u Italiji.

- Ljubav se rodila već pri prvom susretu. Otad su bukvalno nerazdvojni. U početku su se trudili da sakriju vezu, a kad su shvatili da su ludi jedno za drugim, počeli su da pred svima pokazuju emocije. Veoma lepo se slažu. Sofija se već navikla na život u Milanu, krenula je i u teretanu, gde uglavnom provodi vreme dok je Adem na treningu - završava priču izvor.

U prilog ovoj informaciji svedoče i fotografije kojima se Sofija na društvenim mrežama hvali da uživa u Milanu

Inače, Adem Ljajić je veliki zavodnik. Dve starlete javno su se hvalile njegovim ljubavnim umećem. Osim sa starletama reprezentativac se zabavljao i sa Marinom Zečević, bivšom devojkom Veljka Ražnatovića.

S druge strane, Miloševićeva je bila u dugoj vezi sa pastorkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem. Folk zvezda i njen suprug Boba lepo su prihvatili Sofiju, zbog čega je u medijima dobila nadimak Brenina snajka.

Pokazalo se nesuđena, s obzirom na to da su raskinuli. Vezu su nakratko obnovili letos, a ubrzo je i definitivno okončali.

Sofija je imala turbulentnu vezu i sa teniserom Viktorom Troickim, kome se takođe vratila posle nekoliko godina, ali im ljubav nije opstala. Mediji su je povezivali i s glumcem Milošem Bikovićem, što je manekenka oštro demantovala.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još