Sajmon Kauel oduševljen našim "X Faktorom"

Sajmon Kauel oduševljen našim "X Faktorom"

Autor: | 06/01/2014

0

Planetarno popularni televizijski producent i kreator "X Faktora" Sajmon Kauel, oduševljen je kako teku pripreme za prvu emisiju uživo naše verzije popularnog muzičkog rijalitija. "X faktor" kreće sa emitovanjem   7. januara u 21.15 na Pinku, a da sve bude realizovano  na svetskom nivou angažovan je Džon Spenser, reditelj iz Engleske. On i njegov tim mogu se pohvaliti saradnjom s pevačicom Rijanom i prenosom dodele velikih muzičkih nagrada, poput Brit nagrada.

Muzički producent naše verzije  "X faktora" Mirko Vukomanović kaže da je srpsko izdanje oduševilo idejnog tvorca ovoga muzičkog šou-programa Sajmona Kauela.

- Kolege iz "Frementlea" i SYCO su izuzetno zadovoljne kako smo sve do sada uspeli da organizujemo.  Neki od njihovih najboljih producenata poput gospođe Šeldon Bajli i Džulijana Mersa su apsolutno oduševljeni kandidatima koje smo pronašli i kvalitetom naše ekipe koja proizvodi šou. Sajmon Kauel je takođe impresioniran do te mere da razmišljamo o jednom još većem internacionalnom projektu - kaže Vukomanović.


Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Sajmon Kauel