Dru Barimor: Najbolje je da se majka i ja ne viđamo

Dru Barimor: Najbolje je da se majka i ja ne viđamo

Autor: | 06/01/2014

0


Dru Barimor i njena majka "ne mogu da budu jedna drugoj u životima", prema tvrdnjama slavne glumice.
Dru, koja nije provela mnogo vremena sa ocem Džonom, koji je preminuo 2004. godine, oduvek je imala veoma zategnutu vezu sa majkom Džejd i njena osećanja su pomešana, zato su se njih dve dogovorile da žive na distanci.
- Kada sam bila dete, sve je bilo neplanirano. Roditelji su mi bili u haosu, ceo moj svet takođe. Mrzela sam to što sam odrastala sama. Mrzela! Zato su moji prijatelji ljubavi mog života. Moj odnos sa majkom je veoma komplikovan. Oduvek sam imala saosećanja sa njom, posebno otkako sam dobila dete, imale smo sjajan razgovor o tome. Ipak, nemoguće je smanjiti distancu koju imamo, najbolje je da se ne viđamo. To je najteža tema u mom životu. Nikada nisam bila samo ljuta na nju... Oduvek sam osećala krivicu i saosećanje, veoma me je sve pogađalo u vezi sa njom. Ne možemo da budemo jedna drugoj u životima u ovom trenutku - ispričala je 38-godišnja zvezda, koja čeka svoje drugo dete, sestricu 15-mesečnoj kćerkici Oliv i dodaje da konačno ima stabilan privatni život, za kakvim je oduvek čeznula, zahvaljujući svom suprugu Vilu Kopelmanu.
- Mislila sam da to nikada neću osetiti ni doživeti. To je tako bezbedno, pozitivno i zdravo za mene. To je ogromna stvar za mene i to je ono što želim za svoju porodicu - priča i otkriva da, iako se još uvek nije porodila, ona i njen suprug već planiraju treće dete.
- Volela bih da imam još dece. To mi je u glavi i već pravim plan kada će se to desiti.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin