Ljupka Stević: Humanim gestom obradovala ugrožene mališane

Ljupka Stević: Humanim gestom obradovala ugrožene mališane

Autor: | 14/01/2014

0


Mlada i popularna pevaica Ljupka Stević odlučila je da novogodišnji praznici usreće i njene najmlađe i najugroženije sugrađane. Naime, podeljeno je 50 lepih novogodišnjih paketića deci koja ove godine nisu dobila paketić iz bilo kog razloga. To su najmlađi Kostolčani koje je Ljupka razveselila tokom praznika. Među mališanima koji su se u hotelu Kostolac družili sa Ljupkom bila su deca iz hraniteljske porodice, zatim dve porodice sa petoro dece, deca nezaposlenih roditelja. A paketić je otišao i u ruke pet beba. O ovoj akciji, Ljupka srećno kaže:
- Svi koji su bili na spisku su došli! Ovo nije bila humanitarna akcija vecć poklon za moje najmlađe sugrađane. U samom odabiru dece pomogao mi je sindikat u Kostolcu i ujedno bih želela da se zahvalim "Hotel Kostolac" na pruženom prostoru gde sam okupila svu decu i njihove roditelje!
Ljupka ne krije radost što je uspela drugima da ulepša praznike, a kako kaže ovo je tek početak onoga sšto želi da pruži kako svojim sugrađanima tako i ostalim građanima Srbije.

ljupka

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Ljupka Stević