Ekstra Nena: Upućuje dobronamerne savete mlađim koleginicama

Ekstra Nena: Upućuje dobronamerne savete mlađim koleginicama

Autor: | 16/01/2014

0

Zahvaljujući neobičnoj boji i opsegu glasa, Snežana Berić poznatija kao Ekstra Nena uspešno se ogledala u različitim muzičkim žanrovima izvodeći koncertni repertoar na nekoliko svetskih jezika. Snimila je jedanaest albuma, a zapažen uspeh postigla je na reprezentativnom nastupu na Pesmi Evrovizije u Švedskoj u Malmeu 1992. godine. Ostvarila je niz dramskih uloga na televiziji i u pozorištu (predstava „Arizani“ u Pozorištu na Terazijama, mjuzikl „Zaljubljena žena“ u Sava Centru 2008. godine).

Umetnica je proputovala gotovo ceo svet, i isprobala kuhinje raznih naroda, o čemu možete pročitati OVDE, ali i savetovala čitaoce našeg portala kako da budu zdravi i vitki:

- Nikada nemojte držati dijete, već uz savet profesionalnog nutricioniste promenite režim ishrane, ili bolje reći vreme uzimanja nekih namirnica. Ne odricati se ničega, ne preterivati, ali ako se i desi, sutradan se uzdržite slične hrane. Pijte dovoljno vode, izbacite gazirana pića i sokove koji su puni šećera, devojke - bez cigareta , bljak kako 'smidi', uzalud parfemi - rekla je Ekstra Nena.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Ekstra Nena

Najnovije vesti