Orlando Blum: Sa zadovoljstvom obavlja očinske dužnosti

Orlando Blum: Sa zadovoljstvom obavlja očinske dužnosti

Autor: | 19/01/2014

0

Holivudski glumac Orlando Blum iskoristio je slobodno vreme za praznike da provede dan sa sinom, trogodišnjim Flinom, koga je dobio sa top-modelom Mirandom Ker.

Iako je par u oktobru potvrdio da već nekoliko meseci ne žive zajedno i da planiraju da se i zvanično razvedu, poznati glumac i jedna od najplaćenijih manekenki još su u dobrim odnosima. Nedavno je Blum viđen kako u Njujorku odlazi u stan Mirande Ker, sa kojom živi njihov sin, gde se zadržao skoro jedan sat, a potom je nasmejanog lica izašao sa svojim mališanom, a sa njima je bila i poznata dama koja se momcima nije pridružila u šetnji već je vreme iskoristila da sa drugaricom ode u šoping. Filmski superstar je sa sinom proveo lep dan i uživao u zajedničkom druženju.

Bluma početkom godine očekuje premijera dugo očekivanog nastavka filmske sage „Hobit: Tamo i nazad“, a on i njegova bivša partnerka još nisu precizirali kada planiraju da se i zvanično razvedu i da li je njihova odluka o razlazu konačna ili postoji mogućnost za pomirenje.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti