Suzana Perić: Spremna za novu ljubav

Suzana Perić: Spremna za novu ljubav

Autor: | 20/01/2014

0

Dizajnerka Suzana Perić sa svojom kćerkom, osmogodišnjom Tifani uživa u novogodišnjim čarolijama i euforiji koja vlada povodom predstojećih praznika. Ponosna majka i njena mezimica još početkom decembra su se angažovale da ukrase svoj raskošni dom u Beogradu i kupe veliku jelku koju su dekorisali u tonovima bele i pink boje.

- Tifani je i dalje pravo dete koje se neizmerno raduje Novoj godini, poklonima i ukrašavanju stana. Zato svake godine već početkom decembra počnemo sa unošenjem prvih ukrasa, a naš dom je okićen sve do kraja februara. Ove godine smo, po njenoj želji, sve uredili tako da bude i pink i bele boje, a sijalice i dodatne ukrase i dalje kupujemo i ona stalno ima nove ideje - počinje priču za „Hello!“ Suzana koja je u protekloj godini imala mnogo lepih trenutaka.

- Najsrećnija sam bila u maju, kada je moja sestra Maja rodila Marka. Dečak je rođen prevremeno, u sedmom mesecu, i prvih nekoliko nedelja morao je da bude u inkubatoru, ali se lepo razvio i sada sa šest meseci već je velika beba koja odlično napreduje. Često sam ih posećivala u Nemačkoj, gde živi moja sestra, a i mali Mark je sa svojom mamom već tri puta bio u Beogradu. U poslu ima mnogo novina u mom brendu koji ima modernizovan vizuelni identitet, a sa mnom radi i moja sestra. Počeli smo i sa internet prodajom što će nam biti fokus u narednoj godini - govori atraktivna brineta.

Odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate veoma je raduje jer će prvi put posetiti Dubai, a društvo će joj, osim sestre, praviti i grupa prijatelja, tako da će joj svakako biti zabavno.

- Već dugo imam želju da odem u Dubai, ali uvek kada je trebalo da tamo otputujem nešto bi se izjalovilo. Ovog puta, srećom, sve ide po planu. Pored odmora sa sestrom i njenim sinom, Tifani i ja uživaćemo i u društvu brojnih prijatelja koji takođe idu sa nama. Inače, moja sestra Maja i ja planiramo da tamo započnemo prodaju haljina - kaže Perićeva.

Jedna od Suzaninih novogodišnjih želja je da pronađe idealnu polovinu. Priznaje da se u njenom životu već pojavio muškarac koji ima potencijal da osvoji njeno srce.

- Ljubav je na pomolu, ali za sada ne bih pričala o tome. Ako između nas sve bude dobro funkcionisalo, rado ću svoju sreću podeliti sa drugima. Moja želja je da pored sebe imam muškarca koji će mi ulepšati život, kao i ja njegov. Trenutno sam u mirnoj životnoj fazi, raspoložena sam da pravim kompromise i mislim da mi nedostaje stabilan emotivni partner - iskrena je Suzana.

- Pored stabilnog partnera, tačno u ponoć poželeću da svi moji članovi familije budu zdravi i srećni. Kada je reč o poslu volela bih da moja sestra i ja uspemo da prodaju stvari našeg brenda preko interneta proširimo i na američko tržište. To će nam biti glavni poslovni izazov - zaključuje poznata dizajnerka.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: suzana perić

Pročitajte još