Orlando Blum: Utehu nakon razvoda pronašao u zagrljaju francuske glumice

Orlando Blum: Utehu nakon razvoda pronašao u zagrljaju francuske glumice

Autor: | 30/01/2014

0

Nakon što se prošle jeseni rastao od supruge Mirande Ker, Orlando Blum pronašao je novu ljubav. Holivudski glumac viđen je u izlasku sa 24-godišnjom francuskom glumicom Norom Arnezeder u Los Anđelesu. Njih dvoje u jedan bar su stigli njegovim motociklom, da bi kasnije zajedno i napustili lokal.
- Orlando i Nora proveli su u baru oko dva sata, tokom kojih su uživali u piću i razgovoru. Sedeli su za stolom u ćošku i niko im se nije pridružio tokom cele večeri - otkrio je jedan očevidac.
Ovo je prvi put da par viđen zajedno, ali se pretpostavlja da ih je upoznao Orlandov dobar prijatelj Ilajdža Vud, koji je sa lepom Parižankom glumio u prošlogodišnjem hororu "Manijak".
Nora polako osvaja Holivud, pošto je dobila uloge u filmovima kao što je "Safe House" iz 2012. sa Denzeloom Vošingtonom i Rajanom Rejnoldsom. Ona je rođena u Parizu u austrijsko-egipatskoj porodici, a prvu veću ulogu dobila je 2006. godine, kada je imala samo 16 godina, u francuskoj dramu "Commissaire Valence".
Orlando je u oktobru objavio da se nakon tri godine braka razvodi od supruge Mirande, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Flina. Od tada je povezivan sa mnogim glumicama, uključujući koleginicu iz predstave "Romeo i Julija" Kondolu Rašad, i dugogodišnju prijateljicu Liv Tajler.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin