Kameron Dijaz: I dalje sam prijatelj sa svojim bivšim momcima

Kameron Dijaz: I dalje sam prijatelj sa svojim bivšim momcima

Autor: | 30/01/2014

0

Kameron Dijaz izjavila je da je veoma srećna zbog toga što je i dalje u dobrim odnosima sa svojim bivšim momcima. Popularna glumica, koja je izlazila sa slavnim ličnostima poput Džastina Timberlejka, Meta Dilona i Aleksa Rodrigeza, istakla je da je zadovoljna time što je iz bivših veza dosta toga naučila.
- I dalje sam u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim momcima. Mislim da su sve moje veze jake - prijateljske, porodične. Uložiča sam u svoje ljude i oni su uložili u mene - rekla je ona.
Iako joj mnogi zavide na vitkoj figuri, Kameron priznaje da je sanjala o tome da ima obline.
- Provela sam dosta vremena želeći da imam drugačiji oblik tela, ali sam vremenom shvatila da to nisam ja. Zašto bih se kažnjavala zbog nečega što nisam?
Plavokosa lepotica kaže da trenutno uživa u svom životu i da se tajna njene sreće krije u tome što živi u sadašnjosti i ne planira previše unapred.
- Ne gledam u budućnost. Nikada nisam. Sećam se jednog od svojih prvih velikih intervjua, kada su me pitali gde vidim sebe za deset godina. Odgovorila sam: "Ne znam. Nadam se da ću biti srećna." Ne kažem da ne brinem o budućnosti ili prošlosti. Ali ono u čemu sam najuspešnija u životu su one stvari u kojima sam trenutno prisutna. Što više shvatam da me to čini srećnom, to sam više sposobna da živim u sadašnjosti - istakla je Kameron.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin