Daniel Kajmakoski: Rođen sa muzikom u sebi

Daniel Kajmakoski: Rođen sa muzikom u sebi

Autor: | 02/02/2014

0

Danijel Kajmakoski je, uz ogromnu želju da se bavi pevanjem, ipak 2010. godine odustao. Otišao je u Beč da radi na građevini.

- I to mi je baš fino išlo, čak sam postao i nadzornik, ali... To jednostavno nije bilo to - kaže mladi Makedonac, učesnik "X Faktora" koji je pokupio simpatije publike na samom startu muzičkog takmičenja.

- Rođen sam sa muzikom u sebi. Moj otac svira harmoniku i peva narodnu muziku, a ja sam samouk. Malo prebiram po gitari, sviram klavir i pevam - kaže Daniel.

Ovaj skromni momak bez problema otkriva kako je u jednom trenutku u svom životu presekao, napustio muziku.

- Tri godine sam radio na gradilištu. Tamo sam stekao divne prijatelje. U jednom trenutku sam unapređen, dobio sam i kancelariju. Međutim, nešto mi je nedostajalo. Čak mi je i šef rekao da moram da se vratim muzici. I onda me je moj prijatelj Antonio pozvao i rekao: „Slušaj, ja sam te prijavio za ‘X faktor‘, a ti radi kako misliš da bi trebalo" - priča pevač.

Na komentare da je jedan od favorita, on samo sleže ramenima.

- Ne znam kako da vam odgovorim na to. Niko nije savršen. Svi falširamo i svi imamo loš dan, ali svi mi iz 'X faktora' možemo da se merimo da svetskim zvezdama - siguran je ovaj pevač.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti