Lejdi Gaga: Priznala da se krajem prošle godina borila sa depresijom

Lejdi Gaga: Priznala da se krajem prošle godina borila sa depresijom

Autor: | 05/02/2014

0

Lejdi Gaga priznala je da je iza nje veoma stresna godina, tokom koje je morala da otkaže turneju usled operacije kuka, raziđe se sa dugogodišnjim menadžerom Trojom Karterom i pomiri se sa pomešanim kritikama njenog albuma. Ipak, dodaje da se sada oseća mnogo bolje.

Dvadesetsedmogodišnja zvezda je za martovski broj američkog izdanja časopisa "Harper's Bazaar" rekla:

- Prošla sam kroz mnogo toga prethodne godine. Osećala sam se kao da su me iskoristili ljudi do kojih mi je stalo. Krajem godine sam bila strašno depresivna. Bila sam umorna od konstante svađe. Nisam mogla da osetim ni svoje srce. Bila sam ljuta, cinična i duboko tužna. Nije mi se više dalo da se borim. Nisam imala snage da se još jednom zauzmem za sebe i suprotstavim se još jednoj osobi koja me je lagala.

Dodala je i da se osećala kao da umire. Međutim, uprkos ovakvom stanju, pevačica se naterala da se skoncentriše na dobre stvari u svom životu.

Ona je objasnila:

- Rekla sam sebi: "Šta god da imaš u sebi, makar još samo jedan atom snage, pronaći ćeš ga i umnožiti. Moraš to da uradiš zbog sebe, svojih fanove i porodice".

Lejdi Gaga je dodala i da je otkrila novi žar kada je reč o poslu:

- Depresija vam ne oduzme talenat, već učini da ga teško pronađete. Ali ja ga uvek nađem. Naučila sam da moja tuga nikad nije uništila moje vrline.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još