X Faktor: Zbog epidemije odložena naredna emisija uživo

X Faktor: Zbog epidemije odložena naredna emisija uživo

Autor: | 09/02/2014

0

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje X Factor neće biti emitovan u utorak 11. februara. Odluka je doneta nakon što je veći deo ekipe uhvatio virus gripa. Nekoliko takmičara kao i voditeljke su bolesni pa nije moguće odraditi live show koji je trebalo da bu emitovan na Pinku u utorak u 21.15.
U utorak 11.2. na programu će biti X Faktor Specijal: "Upoznaj svog favorita!" Šesti lajv zamenjen je zbog epidemije gripa, na programu planiran X Faktor Specijal: "Upoznaj svog favorita". Usled epidemije gripa među takmičarima i dobrim delom ekipe koja realizuje ovaj popularni šou program, produkcija je odlučila da u utorak, umesto emisije uživo bude prikazana, inače planirana, specijalna emisija posvećena finalistima najpopularnijeg šou programa u celom regionu.
- Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u "X Faktoru", pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo, samo pomerili za ovaj utorak kada ćemo prikazati X Faktor Specijal koji po pravilima služi da gledaoci maksimalno upoznaju takmičare. Približavamo se finalu I pravi je trenutak da napravimo presek njihovih dosadašnjih nastupa, izjava i utiska koji su na sve nas ostavili. Mentori su se vezali za svoje štićenike, naporno rade sa njima i tuguju kada neko napusti takmičenje. Ali oni ih dobro poznaju, a vreme je da I gledaoci maksimalno dobro upoznaju naše mlade buduće zvezde i tako odluče kome će poveriti muzičku scenu celog regiona - stoji u saopštenju produkcije.
Da podsetimo, prvi X Faktor na ovom području je regionalan i upravo to doprinosi kvalitetu i raznovrsnosti takmičara. Ali važno je napomenuti da se u X Faktoru takmiče pojedinci, a ne zemlje. Ako pobednik bude imao kvalitete koji se ovde traže, X Faktor će mu omogućiti prodor na svetsku muzičku scenu, što nikada ni jedan šou kod nas nije uradio. Zato pažljivo razmotrite za koga ćete glasati u narednim emisijama.
Kandidatima i ekipi svakako želimo brzo ozdravljenje, a u utorak uveče na TV Pink gledamo X Faktor Specijal "Upoznaj svog favorita".

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: X Factor

Pročitajte još

Najnovije vesti