Šakira: Žerar je za mene božanski prizor

Šakira: Žerar je za mene božanski prizor

Autor: | 15/02/2014

0


Svako na svoj način, pevačica Šakira i njen suprug, fudbaler Žerar Pike dostigli su najveću slavu u poslu kojim se bave. Latino muzička zvezda prodala je do sada više od pedeset miliona albuma širom sveta i ponosna je vlasnica nekoliko „Gremi“ nagrada, najvećeg umetničkog priznanja u muzičkoj industriji. Njen suprug Žerar jedan je od najistaknutijih igrača fudbalskog kluba „Barselona“ i španske fudbalske reprezentacije, sa kojom je 2010. osvojio „Svetsko prvenstvo“, a 2012. popeo se i na tron Evrope. Ipak, nijedan poslovni uspeh ovim zvezdama nije doneo toliku sreću i zadovoljstvo kao ostvarenje u ulozi roditelja, kada su pre godinu dana dobili sina Milana. Godišnjicu rođenja naslednika slavni bračni par obeležio je proslavom koju su organizovali u Pikeovoj rodnoj Barseloni.
Ponosni roditelji priredili su slavljeničku zabavu za svog naslednika, vodeći računa o svakom detalju, a najviše se na proslavi angažovala njegova majka, koja se pažljivo brinula da sve bude odlično organizovano. Tako su se na svečanim stolovima za njihovog mališana našle različite đakonije, od slatkiša i slanih poslastica do najvažnijeg - prelepe slavljeničke torte.
Iako svakodnevno u studiju radi na novom albumu, koji je nedavno najavila duetskom pesmom sa još jednom egzotičnom lepoticom, koleginicom Rijanom, plavokosoj pevačici nije teško pala priprema rođendanskog slavlja. Latinozavodnica i posvećena majka uživa u porodičnom životu, otkrivajući za javnost da je zaljubljenija i voljenija nego ikada, što joj daje krila za nove podvige.
Tridesetšestogodišnjakinja, koja je svojim kukovima „razmrdala“ čitavu planetu, u nedavnom intervjuu izjavila je da joj obline koje je dobila posle porođaja nimalo ne smetaju, kao ni njenom suprugu.
- Njemu je meso draže od kostiju - šaljivo je rekla supruga slavnog fudbalera, koja ne krije da se odlično oseća u svojoj koži.
Dodala je da joj takav njegov stav sasvim odgovara, jer je oslobađa pritiska koji joj u ovom trenutku ne bi prijao.
- Ovog meseca ne vežbam. Završavam album, imam dete i sviđaju mi se kolači ispred mene - našalila se Šakira, priznavši da ona voli Pikeovo „isklesano“ telo.
- Kada se ujutru probudim pored njega i gledam ga dok ustaje iz kreveta, vidim to atletsko telo i izrazitu visinu, za mene je to božanski prizor. Presrećna sam što pored sebe imam takvog muškarca - oduševljeno je rekla zaljubljena pevačica, koja je otkrila kako na nju utiče majčinstvo i uloga supruge.
- Ovo je najsrećniji period u mom životu, posebno na emotivnom planu. Žerar i ja imamo predivan međusobni odnos, a i sa našim sinom. Srećna sam i zahvalna na svemu - izjavila je pevačica.
Posle Šakirinog javnog priznanja, izlivi ljubavi usledili su i sa druge strane. Mada ih je iskazao na nešto suptilniji način, španski fudbaler takođe je bio iskren. Dvadesetšestogodišnji Katalonac je u jednoj televizijskoj emisiji otkrio kako on vidi život utroje, prisetivši se situacije koja ga je navela da shvati koliko je vredno to što ima.
- Prošle godine posle utakmice koju je „Barselona“ igrala sa „Bajernom“ u „Ligi šampiona“, kada su nas pobedili, bio sam utučen i potišten, i taj poraz mi je zaista teško pao. Igrali smo očajno i bio sam nezadovoljan. Međutim, kada sam tu noć došao kući i video Milana, tog trenutku se sve promenilo. Shvatio sam da nijedan sportski poraz nije toliko veliki i strašan, jer uživam u svakom trenutku koji provedem sa sinom - rekao je Pike, koji je još pod utiskom brzog odrastanja njegovog naslednika.
- Prošlo je već dvanaest meseci i Milan uči da hoda. Kada je napravio prvi korak, za Šakiru i mene je to bio još jedan poseban trenutak u njegovom odrastanju - izjavio je Žerar.
Na pitanje kako se njih dvoje nose sa činjenicom da je njihov porodični život pod budnim okom javnosti i da li to utiče na kvalitet njihovog braka, Pike je odgovorio:
- Ne radimo ništa što ne rade i druge porodice. Šakira i ja se ponašamo najprirodnije, kao i svi drugi roditelji. Mi smo obična porodica i trudimo se da što više vremena provodimo zajedno. Šakiri i meni je sada prioritet da budemo sa Milanom, čijim potrebama podređujemo sve naše vreme i planove - objasnio je ponosni otac.

PIŠE: DEANA ĐUKIĆ
Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin