Neda Ukraden: Prvi susret sa unučićem Dušanom

Neda Ukraden: Prvi susret sa unučićem Dušanom

Autor: | 17/02/2014

0

Poznata pevačica Neda Ukraden po treći put je postala baka, a njena kćerka Jelena i zet Predrag Minić dobili su sina Dušana na drugi rođendan njihovih bliznakinja Nede i Aleksandre. Srećna porodica mnogo se obradovala rođenju dečaka koji je težak tri kilograma i četiristo grama i dugačak je pedeset centimetara. Ponosna baka je u društvu svog zeta i mnogo prijatelja slavila ovim lepim povodom do ranih jutarnjih sati u jednom beogradskom restoranu gde je pevala Ivana Bojović, a gosti su uživali i u svirci trubača.

- Presrećna sam što sam dobila unuka na drugi rođendan naše Nede i Aleksandre. U poslednjem periodu dogodilo se mnogo lepih stvari, ali ova je svakako najlepša i cela porodica se neizmerno raduje - počinje priču uspešna pevačica.

- Proslavu povodom Dušanovog rođenja organizovao je Jelenin i Peđin kum Velibor Jojić u restoranu „Sokače“. On se toliko potrudio da sve protekne u najboljem radu da sam oduševljena. Moja deca imaju najboljeg kuma na svetu. Došlo je mnogo naših prijatelja i veselili smo se do jutra. Ja sam, naravno, i zapevala jer je u bendu bio moj klavijaturista, a svi smo bili izuzetno dobro raspoloženi.

Atraktivna muzička zvezda kaže da je njena kćerka ovog puta odlučila da se porodi u bolnici „Dragiša Mišović“ jer tamo radi jedan njihov prijatelj, a bebu je na svet donela carskim rezom.

- Kada je Jelena po drugi put ostala trudna, na jednom prijemu srela sam mog prijatelja, doktora Momu Jakovljevića, kome sam rekla da ću najverovatnije po treći put postati baka. Budući da on radi na klinici „Dragiša Mišović“, odmah mi je savetovao da kćerku dovedem tamo. Tako je i bilo. Po njegovoj preporuci, trudnoću je vodila doktorka Maja Antić, a mi smo zaista prezadovoljni kako njom, tako i celim osobljem bolnice jer je moja kćerka dobila odličnu negu - kaže Neda koja je svog unuka videla odmah posle rođenja:

- Već sat vremena posle Jeleninog porođaja imala sam priliku da vidim Dušana. On je vrlo lepa beba, sa crnom kosicom i pravilnim crtama lica. Sigurna sam da će biti lep dečko. Naravno, čim sam ga ugledala, raznežila sam se i počela da mu tepam, a on me je samo pogledao i imala sam utisak da želi da mi kaže: „Dobro je, baba, možeš da prestaneš“.

Presrećna šezdesetčetvorogodišnjakinja tvrdi da je jedva čekala dan kada će njena kćerka i unuk izaći iz porodilišta kako bi stalno bila uz njih.

- Kao što smo pre dve godine za Nedu i Aleksandru kupili krevetić i sve ostale stvari, isto smo uradili i za Dušana. Za njegovo rođenje je sve bilo spremno na vreme i svi smo jedna čekali da on i Jelena izađu iz porodilišta i da nam dođu kući - kaže pevačica, koja je jako ponosna na svoju kćerku.

- Smatram da je Jelena pametna što se nije odlučila za samo jedno dete kao ja, već želi veliku porodicu. Ponosna sam na nju, ali moram da kažem da ona ima divnog muža koji joj pomaže u svim poslovima oko dece. Za ženu mnogo znači da pored sebe ima čoveka koji joj je podrška, a moj zet je takav. Verujem u izreku da samo žena koja uz sebe ima pravog muškarca odlučuje da stvori veliku porodicu - zaključuje Neda.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: neda ukraden