Sandra Obradović: U venčanici uprkos raskidu veridbe sa Sašom Nedeljkovićem

Sandra Obradović: U venčanici uprkos raskidu veridbe sa Sašom Nedeljkovićem

Autor: | 18/02/2014

0


Sandra Obradović obukla je venčanicu i sijala poput mlade na Dan zaljubljenih, iako je pre samo nekoliko dana raskinula veridbu sa Sašom Nedeljkovićem!

Manekenka je bila jedna od mnogih dama s javne scene koja se pojavila na Sajmu venčanica, koji je ovog vikenda održan u hotelu "Hajat". Iako mnogi pretpostavljaju da nakon raskida Obradovićeva venčanicu ne može da vidi ni na slici, manekenka je sa zadovoljstvom obukla belu haljinu i ponosno prošetala pistom. Na njoj se nije moglo primetiti da je tužna i neraspoložena jer je nedavno raskinula veridbu sa podmlatkom porodice Karić. Mada su bili u vezi više od godinu dana, nekoliko puta su prekidali romansu. Pre mesec dana su raskinuli, da bi se posle nekoliko dana verili, a nakon toga shvatili da ipak nisu jedno za drugo i definitivno okončali romansu. Izgleda da je manekenka odlučila da ne pada u depresiju i da prkosi trenutnoj situaciji, pa je u venčanici prosto blistala. Ona se na pisti pojavila sa pevačicom Sonjom Kocić i njenom kćerkicom.

Pored nje, pistom su prošetale mnoge javne ličnosti, među kojima i Anđelka Prpić, Suzana Mančić, Miljana Gavrilović, Ivana Maksimović, Stanija Dobrojević, Sanja Kužet, Sanja Dimitrijević, Nevena Božović, Saška Janković, ali i Daria Stanojević i Jelena Žeželj, koje su takođe nedavno raskinule veridbe.

vencanica daria-stanojevic-

vencanica jelena-zezelj-
Autor: Life Content
Izvor i foto: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin