Kaliopi: Oduševila takmičare X Faktora

Kaliopi: Oduševila takmičare X Faktora

Autor: | 21/02/2014

0

Navikli smo da je utorak uveče rezervisan za popularan pevački šou program X Faktor i njegove finaliste, međutim ovog utorka ogromnu pažnju i pohvale dobila je eksuzivna gošća revijalnog dela, popularna makedonska pevačica Kaliopi.
Kaliopi je u Šimanovce došla sa svojim timom, a svojom neposrednošću i ljubaznošću poptpuno je opčinila je finaliste.
- Divna je Kaliopi! Sama mi je prišla i rekla da ostanem svoja, da veruje u mene i moj talenat. Sa svima nama se pozdravila, mnogo nam se dopala. Veoma je neposredna i prijatna - rekla je Ilma Karahmet iza scene.
Kaliopi je u "X Faktoru" pokazala kako se ponaša istinska zvezda, a svojim nastupima zadala domaći zadatak, što se po aplauzu i u studiju, ali i u bekstejdžu moglo osetiti. Posle izvođenja pesme "Oprosti" ova šarmanta muzička zvezda je vidno raspoložena prokomentarisala šta misli o kandidatima:
- Preostali kandidati su u potpunosti opravdali postojanje X Faktora. Svako od njih zasženo može poneti tituli pobednika. Ja sam u svakome od njih prepoznala svog budećeg kolegu i koleginicu. Ono sto takođe daje prelepu melodramsku notu ovom izdanju X Faktora su mentori, koji na jedan emotivan, a ipak profesionalan način vode svoje štićenike iz šoua u šou. Krasno!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kaliopi X Factor

Najnovije vesti