Emina Jahović: Svoju decu vaspitavam da budu skromna

Emina Jahović: Svoju decu vaspitavam da budu skromna

Autor: | 03/03/2014

0

Pop pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "X Factor" Emina Jahović s poslednjim danima februara proslavila je u krugu porodice i prijatelja drugi rođendan svog sina Javuza.
- Tačno pre dve godine 21.02.2012. u ovo vreme desio se ovaj trenutak kad sam upoznala mog sina Javuza. Uz mog sina Jamana ovo je moja najveća ljubav koju znam... Srećan ti rođendan sine, da si mi zdrav i sretan ako Bog da - napisala je Emina kraj fotografije koju je postavila na Fejsbuku.
Emina iz braka sa turskom pop zvezdom Mustafom Sandalom ima i sina Jamana, i kaže da svoju decu vaspitava da budu skromna.
- Javuz je još mali, ali Jaman je vrlo skromno dete. Vaspitavam ga na način na koji su vaspitavali mene i Mustafu. I moj muž potiče iz skromne porodice i sve što ima stvorio je sam. Želim da moja deca nijednog trenutka ne budu razmažena jer to ne podnosim. Ne kupujem im previše igračaka, niti to činim svaki put kad izađemo u šetnju. Ako je nešto u tanjiru, to mora do kraja da se pojede i nema izvoljevanja - ispričala je nedavno Emina u intervjuu za "Kurir", te istakla da joj je posebno drago što njena deca govore srpski jezik.

Izvor: Opera 17

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti