Fondacija "Ana i Vlade Divac" dobila nagradu "Društveno odgovorni lider promena" Američke privredne komore u Srbiji

Fondacija "Ana i Vlade Divac" dobila nagradu "Društveno odgovorni lider promena" Američke privredne komore u Srbiji

Autor: | 03/03/2014

0

Na ovogodišnjoj dodeli nagrade "Lider promena" koje dodeljuje Američka privredna komora (AmCham), Fondacija "Ana i Vlade Divac" nagrađena je za posebno angažovanje u projektima koji trajno doprinose poboljšanju uslova života i rada u Srbiji kao i za društveno odgovorne inicijative u kategoriji "Društveno odgovorni lider promena".
Američka privredna komora prvi put dodeljuje godišnje nagrade "Lider promena", želeći da prepozna i prizna najbolje u poslovnom svetu koji menjaju privredno okruženje ali i društvo Srbije na bolje. Fondacija je u kategoriji "Društveno odgovorni lider promena" osvojila najviše glasova u konkurenciji koju su činili kompanija Avon Cosmetics, CC Hellenic, Delta Holding, Erste Bank, Grand Casino, MK Group i Philip Morris.
Pored Fondacije "Ana i Vlade Divac" za lidera promena proglašena je kompanija SBB, za ženu lidera promena Jasmina Knežević, direktorka klinike Bel medic, za mladog i inovativnog lidera promena Miloš Blagojević iz kompanije Coca-Cola Hellenic, za poslovnog ambasadora lidera promena proglašena je Stejsi Kenedi, direktorka kompanije Philip Morris, dok je specijalna nagrada pripala kompaniji Nordeus.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin