Kortni Kardašijan i Skot Disik: Posle sedam godina veze konačno pred oltarom

Kortni Kardašijan i Skot Disik: Posle sedam godina veze konačno pred oltarom

Autor: | 06/03/2014

0

Kortni Kardašijan i Skot Disik nakon sedam godina zabavljanja navodno planiraju da se venčaju. Zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" navodno je prihvatila prosidbu svog dugogodišnjeg partnera, sa kojim ima dvogodišnjeg sina Mejsona i 20-mesečnu kćerku Penelopi, a slavni par planira ubrzo da se venča na luksuznom imanju u Meksiku, koje poseduje njihov blizak prijatelj Džo Fransis. Izvori kažu da je Kortni konačno pristala da se uda za Skota jer su oni srećniji nego ikad, ali na taj način pokušava i da pruži utehu Disiku, nakon smrti njegovih roditelja. Naime, njegova majka Boni preminula je u oktobru, dok je njegov otac Džefri umro manje od tri meseca kasnije.
- Kortni je shvatila da je ona sve što on ima. To je učinilo da drugačije gleda na stvari. Ovo je savršen trenutak da se venčaju - rekao je jedan porodični prijatelj.
Iako par navodno planira intimno venčanje, oni neće štedeti, pa će potrošiti 100.000 dolara na putovanja privatnim avionom za svoje prijatelje i porodocu, kao i smeštaj koji košta 30.000 dolara po večeri. Iako nije poznat tačan datum venčanja, magazin "Life & Style" piše da su njih dvoje prošlog meseca organizovali devojačko i momačko veče.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još