Dino Dvornik: Problemi sa snimanjem dokumentarca o životu čuvenog muzičara

Dino Dvornik: Problemi sa snimanjem dokumentarca o životu čuvenog muzičara

Autor: | 07/03/2014

0

Na "Facebook" stranici Dina Dvornika u sredu ujutro osvanula je besna poruka supruge pokojnog pevača, Danijele Dvornik, koja već neko vreme pokušava da snimi dokumentarac o njegovom životu.
- Evo da vam javim kako napreduje naš dokumentarac. Dosta materijala već je skinuto i u pripremi je. Nažalost, susreli smo se s onim istim "s*anjem" s kojim smo se susretali i dok je Dino bio živ, a to je da kad su potrebni sponzori (a potrebni su u ovoj nesrećnoj zemlji), onda naiđemo na odgovor: "Ne možemo svoj proizvod vezati uz nekoga ko ima narkomansku prošlost" - požalila se Danijela na društvenoj mreži i nastavila:
- Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebalo da bude licemer.
Ljutita supruga dodala je i sledeće:
- Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima, što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko vanbračne dece, što nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smeškao i otvoreno sve lagao. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebalo da bude licemer jer u ovoj zemlji tako treba! Nikad ne smemo govoriti istinu, jer laž, ako je dovoljno dugo izgovaraš, postaje istina - zaključila je Danijela.

Izvor i foto: Puls

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin